ONZE WERKWIJZE

Stap 1 – De kennismaking

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, komen wij graag bij je langs voor een eerste gesprek. De beste verhouding tussen wensen, budget en kwaliteit is vaak een zoektocht. Binnen dit spanningsveld denken wij graag met je mee. We brengen je wensen in kaart. Wil je dat wij al het werk uit handen nemen? Of wil je liever een gedeelte zelf doen? Het is bij ons allemaal mogelijk, lees hier meer over op deze pagina.

Stap 2 – Offerte

Na onze kennismaking ontvang je binnen 48u de offerte per e-mail. Wij maken deze offerte op basis van alle wensen die zijn besproken tijdens onze kennismaking.

Stap 3 – Bespreking

Indien nodig komen wij nog een keer bij je langs om onze offerte uitgebreid met je door te nemen, zodat je precies weet wat je wordt aangeboden. We laten onze aanbieding bij je achter en geven je de tijd om deze nogmaals te bekijken en te vergelijken. Indien gewenst kunnen er onderdelen aangepast of gewijzigd worden. Lees hier over de ervaringen van onze klanten.

Stap 4 – Besluit

Als je besluit met ons verder te gaan, kun je de offerte getekend aan ons retourneren. Wij maken altijd direct een Whatsapp groep aan met jou als klant, de vakmensen en de projectleider. Dit zorgt ervoor dat we altijd direct met je kunnen communiceren. Vervolgens starten we met de werkvoorbereiding en maken een planning. Aan de hand van deze planning kun je altijd zien waar er op dat moment aan wordt gewerkt en wanneer jouw nieuwbouw en/of verbouwing gereed kan zijn. Ook zorgen we ervoor dat de buren en/of de VVE geïnformeerd worden over de bouwwerkzaamheden. Wel zo prettig. De aanvraag van de omgevingsvergunning (bouwvergunning) kunnen wij ook voor je verzorgen.

Stap 5 – Uitvoering

De bouw wordt uitgevoerd. Tijdens de uitvoering houden we altijd intensief contact met jou, hierbij wordt de voortgang op de bouwplaats besproken en bekeken en kijken we tevens vooruit naar de komende bouwactiviteiten. Wij adviseren je over de beslissingen die genomen moeten worden.

Stap 6 – Oplevering

Zodra de oplevering in zicht is nemen we contact op en plannen we samen een afspraak in. Wij doorlopen en bekijken samen alle onderdelen. Eventuele op- of aanmerkingen
worden genoteerd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle opleveringspunten zo snel mogelijk worden opgelost.

Stap 7 – Meer- en minderwerk

Tijdens het gehele bouwproces wordt meer- en minderwerk al met je besproken en dit wordt altijd schriftelijk vastgelegd. Wij voeren dit slechts uit na schriftelijke goedkeuring. Uiteraard versturen we de factuur van het meerwerk wanneer het gereed is, zodat je aan het einde van de bouwperiode niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 8 – Nazorg

Wij leveren onze projecten altijd met garantie. De duur van de garantie wordt vooraf in de offerte besproken. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben na het opleveren van het project, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ook als er problemen ontstaan komen wij altijd bij je langs om het te bekijken. Ben je benieuwd naar onze reeds gerealiseerde projecten? Bekijk ze hier.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?