OVER IS-EM BOUW

Over IS-EM Bouw

IS-EM Bouw B.V. is een modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf uit Amsterdam

IS-EM Bouw B.V. is een modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf uit Amsterdam

IS-EM Onderhoud en Klussenbedrijf is in 2003 opgericht door Murat Algan. In eerste instantie als eenmanszaak maar door de groei van het bedrijf en het de grote van het aantal projecten hebben wij een mooie stap gemaakt en staat er een gedegen team voor je klaar.

In 2013 werd het dan ook IS-EM Bouwbedrijf B.V. Wist je dat elke letter van IS-EM staat voor de namen van zijn vrouw en drie kinderen.

Wij zijn gespecialiseerd in uitbouw, dakopbouw, dakkapel, monumentale panden en complete renovaties. We werken ook veel samen met binnenhuisarchitecten. Daarnaast bieden wij een breed pakket met diensten aan waaronder ook het leveren en plaatsen van kozijnen. Ook zijn we sinds kort gestart met nieuwbouwprojecten.

Tot onze beschikking staat een volledig ingerichte opslagruimte met de benodigde materialen. Zo kunnen wij altijd direct en snel aan de slag.

Ons hoofddoel is om luxe kwaliteit te leveren. Het complete pakket. We hebben oog voor detail, denken mee en vinden het belangrijk dat jouw investering z’n geld ook echt waard is. Ook op langere termijn. En dat onderscheidt ons van andere.

Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam maar natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor werkzaamheden op verdere afstand met een straal tot 50 km van Amsterdam.

Ons Team:

IS-EM Bouwbedrijf B.V. beschikt inmiddels over ruim 65 werknemers.  Ons team bestaat uit vakbekwame timmerlieden, stukadoors, elektriciens, loodgieters, metselaars, tegelzetters en specialisten voor kozijnen. Onze werknemers zijn altijd uitgerust met professionele en veilige kleding en een compleet ingerichte bus met het juiste gereedschap voor iedere klus.

Wij zijn gedreven om vernieuwende oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren. Wij zien het realiseren van de doelen van onze klanten als een echte uitdaging.

Tevens vinden wij communicatie via korte lijnen, snel schakelen en vooral de zorg uit handen nemen van jouw bouwproject erg belangrijk. Zo helpen wij bijvoorbeeld ook graag bij het aanvragen van vergunningen.

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf en vinden wij het belangrijk om jonge talenten op te leiden voor de toekomst.

Heb je nog vragen over ons bedrijf, onze werkwijze en/of over de mogelijkheden die er zijn voor jouw bouwproject? Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?